OpTrede (voorheen Ongehoord) zoekt acts voor editie 2023

Foto: Maartje Sol

Openpodiumfestival Ongehoord is voor velen een begrip in de gemeente Heusden. Meer dan vijftien succesvolle edities in verschillende kernen in Heusden vonden plaats. Ongehoord heet voortaan anders: OpTrede. Voor editie 2023 is de organisatie op zoek naar bijzondere acts. Deze vindt plaats op 2 en 3 juni 2023 in Hedikhuizen.

Nieuwe naam
De naam Ongehoord leidde te vaak tot verwonderde blikken. Dat komt door een relatief nieuwe Nederlandse omroep die onder dezelfde naam opereert. Helaas is deze omroep geregeld negatief in het nieuws. Om alle verwarring tegen te gaan, is besloten om een nieuwe frisse naam te kiezen. Dat is OpTrede geworden.

Bekende en onbekende Heusdenaren
OpTrede is de gelegenheid voor bekende en onbekende Heusdenaren van verschillende leeftijden, nationaliteiten en culturen uit alle kernen van hun gemeente om hun talenten te tonen. Alle edities waren volgens deelnemers en publiek een groot succes. OpTrede is er voor élke vorm van podiumkunst. Nieuwe deelnemers in alle genres zijn dus van harte welkom, zowel kunst met een grote als kleine K. Het thema dit jaar is: OpTrede vliegt uit.

Hedikhuizen
Op vrijdagavond 2 juni en zaterdagavond 3 juni 2023 vindt de eerste editie onder de nieuwe naam OpTrede plaats. Na druk bezochte edities in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Elshout en Herpt ging de organisatie van OpTrede op zoek naar bijzondere locaties in een andere Heusdense kern: Hedikhuizen. Gezien de gastvrije ‘Hekese’ medewerking bij dit bijzondere evenement, gaat dat helemaal lukken! Het publiek loopt groepsgewijs van plek naar plek en wordt daar getrakteerd op korte optredens. De precieze locaties blijven natuurlijk weer tot het allerlaatste moment geheim. Dat is een van de ingrediënten die OpTrede tot een belevenis maken voor publiek en de mensen die er optreden.

Meld je aan vóór 15 maart
Wil jij ook meedoen? Solo of met een groep? Zelfs als jouw act slechts kort duurt, is OpTrede een fantastisch podium! Meld je aan vóór 15 maart via [email protected]. Na die datum wordt uit alle inzendingen een programma samengesteld. Daarbij wordt vooral gekeken naar afwisseling en verrassing. Altijd zitten er weer onverwachte pareltjes tussen die straks worden opgepikt door het publiek. Sterker nog: voor sommige dichters, vertellers, bands, performers en theatergroepen bleek Ongehoord zelfs de eerste echte stap in hun carrière.

Aanmelden
Op www.optrede.nl vind je meer uitleg. Aanmelden voor deelname kan via [email protected]. Vertel wie je bent, wat je van plan bent en wat je link met Heusden is. Na sluitingsdatum 15 maart hoor je of je erbij bent!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen