Kunstenaar Jolijn Kivits met expositie in Veghel

Foto: Jolijn Kivits

Kunstenaar Jolijn Kivits uit Drunen maakt voornamelijk abstracte werken. Ze werkt met warme kleuren, metallic kleuren en mijn kenmerkende ’touch of gold’.  Haar doel is om mensen te verwonderen met de krachtige vormen en mooie overloop van kleuren.  Samen met drie andere kunstenaars hebben zij de handen ineen geslagen en een expositie georganiseerd met veel verschillende soort kunst in een ruimte en ook in de tuin van het kerkje in Veghel

Veghel is met de voormalig protestantse kerk een prachtige expositieruimte rijker. In de nieuw expositie tonen vier kunstenaars uit Veghel en omstreken hun uiteenlopende werk. Lois van den Elzen met haar organische kunst, Jolijn Kivits met haar abstracte werken, Erry Dortmans met haar fotografische schilderingen en Ans van Bakel met haar beeldhouwwerken.

“’Galerie Ons Kerkske in Veghel is zeker de moeite waard om te gaan bekijken’, dat is een zin die we de afgelopen dagen veel hebben gehoord”, vertelt Jolijn Kivits. De galerie is laagdrempelig, iedereen zal er een warm welkom ervaren. De deur staat open en de koffie staat klaar. In de tuin kan je genieten van de beeldhouwwerken van Van Bakel en als je het kerkje binnenloopt, kan je je verwonderen aan de prachtige kunstwerken van Van den Elzen, Kivits en Dortmans.

Expositie
De expositie is tot en met 26 februari te zien. Kivits: “We zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.30 tot 16.00 uur. Op zondag 26 februari openen we extra onze deuren om de expositie af te sluiten, daarna neemt een andere kunstenaar het stokje van ons over.”
De entree is gratis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen