Buurt Bestuurt Vijfhoevenlaan doet mee aan NLdoet

Foto: BB Vijfhoevenlaan

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook Buurt Bestuurt Vijfhoevenlaan doet mee. Zij gaan een grote zwerfvuil opruimactie organiseren in de wijken de Grassen, Vijfhoeven I en III en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen!

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. Naast het resultaat van een schone wijk zien wij graag dat samenwerken leidt tot leuke contacten. We beginnen met een gezellig ontvangst met koffie/thee, uitleg en uitdelen van het materiaal en sluiten af met een gezellige broodjes lunch. Op deze manier leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom! Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op https://www.nldoet.nl/activiteit/schoonmaakdag-vijfhoeven-1-vijfhoeven-3-en-de-grassen-met-buurtlunch of stuur een mail met je naam en straatnaam naar [email protected].

Ertoe doen
Wij zijn erg blij dat wij als maatschappelijke organisatie met deelname aan NLdoet ertoe kunnen doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden. Wij als Buurt Bestuurt Vijfhoevenlaan hopen dat de deelname aan NLDoet mensen enthousiasmeert zich in te zetten voor hun wijk en zich als vrijwilliger willen opgeven bij onze stichting. Samen maken wij het verschil!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Daarom zet het zich in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doet het fonds door sociaal initiatiefnemers te versterken en te verbinden waar mogelijk. De steun van o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en diverse andere partners maakt dit mogelijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen