Pleinfestijn Oudheusden wil “beweging” naar Buurthuis de Schakel op 8 juli

Foto: Nadine Couwenberg

Maar ook u bent natuurlijk van harte welkom op ons evenement vol met muziek, een braderie en kinderactiviteiten. Daarom organiseert Buurt Bestuurt Oudheusden samen met Buurthuis de Schakel opnieuw het Pleinfestijn. Hiervoor werken zij samen met Woonveste, de gemeente Heusden en andere organisaties.

“Ons doel is “gezellig met z’n allen samen, een mooie dag voor bewoners door bewoners” neer te zetten. Dit jaar is dit evenement wat meer gericht op bewegen, het jaarthema wat de gemeente Heusden in 2023 voert. Wij zullen de vrijwilligers met hun duo-fietsen van Fietsmaatjes Heusden te gast hebben maar ook de Buurtpreventie komt zich promoten. Stichting de Schroef met de wel bekende Jos zal aanwezig zijn om de jeugd wat tips en trucks te geven om gezond te bewegen. Dit is uiteraard nog niet alles. Swingen kan zeker op de muziek van DJ Theo van de Wiel, Arjon Oostrom, Danny van Ham, Johnny Gold, Gino Graus en Feestduo Kaaigezellig. Allen zullen zij proberen om u uit uw dak te laten gaan. Vorig jaar was het ondanks het bar slechte weer, toch een hele gezellige boel geworden die zelfs viraal ging op TIK-TOK, Omroep Brabant, Dumpert en andere sociale media met onze dansende menigte met de tent. Kortom, daar moet u bij zijn… (denken wij). Zet het dus alvast in uw agenda en zorg dat u zich naar ons Pleinfestijn beweegt.”

Met Hartelijke groeten
Voorzitter Buurt Bestuurt Oudheusden, Patricia Couwenberg en Zakelijk leider Buurthuis de Schakel, Jean-Pierre van Dommelen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen