Tegelwippen Op de Vliedberg: Tegeltaxi is een feit

Foto: Tegelwippen-Randy Da-Costa
In het kader van “Dorpsnatuur op de Vliedberg” gaat 21 maart a.s. het tegelwippen op de Vliedberg van start, deze actie loopt t/m 31 oktober 2023. Op de afbeelding staan de spelregels vermeld.
Bij deelname aan deze actie en u heeft minimaal 1m2 gewipt dan ontvangt u een tegoedbon voor een plant ter waarde van € 17,50 welke u naar eigen keuzemag uitzoeken. Deze bon is in te leveren bij Nancy’s Plantenhoekje in Haarsteeg.

Gratis stenen afvoeren op de Vliedberg! Let op! alleen in de week van de Groene Tuin en wel op 3,4 en 5 april 2023. Op deze dagen biedt Gemeente Heusden de inwoners van de wijk Vliedberg de mogelijkheid om stenen uit de tuin gratis af te laten voeren. Meer informatie over ophalen van de tegels wordt door de gemeente Heusden een dezer dagen gepubliceerd.

Doen jullie ook mee met het tegelwippen zodat wij op de Vliedberg een grotere bijdragen kunnen leveren aan minder wateroverlast en de biodiversiteit in de wijk te verbeteren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen