KBO Elshout start weer met de fietstochten.

Foto: KBO Elshout

Op woensdag 15 maart gaan we weer beginnen met de fietstochten. Als vanouds op de derde woensdag van de maand starten we om 9.00 uur bij d’n Elshof.
Maar we beginnen niet gelijk met 40 km. Dit voor degene die de afgelopen maanden geen afstanden meer gefietst heeft. We bouwen het langzaam op.

Meefietsen is gratis. Je betaald alleen je consumptie bij de stop halfweg. Rond twaalf uur zijn we weer terug bij het startpunt. Ruim op tijd om nog te gaan stemmen dus. Veiligheidsvest is verplicht. KBO is niet aansprakelijk dus zelf zorgen dat je verzekerd bent. Ben jij er ook weer bij dit jaar?

Het fietsen is een van de gratis activiteiten van KBO Elshout. En om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost?
Nou, je mag deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel een. Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van het kienen en kaarten iedere tweede en vierde week van de maand.. Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels.

Een paar keer per jaar krijg je een aanvulling op het Beleef, Doe en Leesboek wat alleen in Elshout uitgegeven wordt. En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is.
Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/ en je doet gelijk vanaf dag één al mee.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen