16e editie Showtime SHJ Drunen in no time uitverkocht

Foto: SHJ Drunen

Op zondag 19 maart organiseerde de dansafdeling van SHJ Drunen voor de 16e keer Showtime, een danswedstrijd voor onder andere showdans en jazzdans. Met dit jaar bijna zeshonderd deelnemers en 43 groepen verdeeld over twee shows kijken we terug op een geslaagde dag.

Beide shows waren binnen no time uitverkocht. Showtime werd ooit jaren geleden georganiseerd om dansscholen de kans te bieden om hun dans te presenteren op een podium in een echt theater. Laagdrempelig en plezier staat voorop! Vanuit deze visie wordt het evenement nog steeds met veel succes georganiseerd en hopelijk kunnen we dit de komende jaren blijven doen.

Naast het enthousiaste publiek namen ook 3 vakkundige juryleden plaats in de zaal, waaronder Stefano Giuliani. Hij stond in 2010 in de finale van ’So You Think You Can Dance’ en is al een aantal jaar aanwezig bij ons evenement om samen met de andere twee juryleden de dansen te beoordelen op choreografie, presentatie en uitvoering. Wij zijn blij dat ze weer aanwezig waren om de dansen van een mooi jurycommentaar te kunnen voorzien. Ook onze teams waren van de partij en vielen in de prijzen: Spirit (18 jaar e.o.) en Energy (10 t/m 12 jaar) wonnen de eerste plaats, Move (15 t/m 18 jaar) de tweede, het team van Pleun (6 t/m 8 jaar) de derde, het team van Noor (6 t/m 8 jaar) de vierde en het team van Nancy (8 t/m 10 jaar) de vijfde plaats.

Achter de schermen blijven we bezig met dit toffe evenement en ook voor 2024 hopen we dat er weer veel enthousiaste dansgroepen zijn die deel willen nemen aan Showtime. Voor meer informatie mag je altijd mailen naar [email protected]. Daarnaast zijn we te volgen op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en backstage beelden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen