Heesbeens toneel speelt Dorpsbelangen

Foto: Heesbeens Toneel

Het Heesbeens toneel speelt op zowel vrijdag 31 maart als zaterdag 1 april Dorpsbelangen telkens om 19.30 uur in het Dorpshuis aan de Voorstraat 1 in Heesbeen. Het wordt in Heesbeen dus wederom lachen, en genieten van herkenbare situaties en onmogelijke problemen.

Er zijn veel te weinig woningen in ons land, ook in deze regio. Onze Burgemeester en de ambtenaren zijn dan ook druk bezig met een nieuw bestemmingsplan, al is dat niet eenvoudig. Weliswaar willen veel inwoners dat er gebouwd wordt, maar er is ook een natuurvereniging die goede redenen meent te hebben om tegen het bestemmingsplan te zijn.

Boer Stam is de eigenaar van de grond die men op het oog heeft; hij is nog vrijgezel tegen wil en dank. Hij wil vanzelfsprekend een (te) hoge prijs. Dan staat er ook nog een oud huis in de weg.

Op het gemeentehuis loopt ook niet alles op rolletjes, behalve dan  de serveerwagen van de koffiejuffrouw, die heel duidelijk haar eigen rol speelt:.  “…al zeg ik het zelf”  De secretaresse is niet getrouwd maar die wil ook wel wat!

Het wordt in Heesbeen dus wederom lachen, en genieten van herkenbare situaties en onmogelijke problemen.

Al met al goede redenen om nieuwsgierig te zijn. Het Heesbens toneel speelt op vrijdag 31 maart en op zaterdag 1 april telkens te beginnen om 19.30  uur. Uiteraard in het Dorpshuis aan de Voorstraat nr. 1 in Heesbeen

Graag  aanmelden per E-mail:   [email protected].
U kunt ook bellen naar 0416 – 660024 maar dan wel graag tussen 19.00 en 20.00 uur s-avonds. De entree bedraagt slechts € 5,=

Fijn als U met ons mee wilt genieten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen