Opfriscursus verkeersregels voor senioren bij VVN Heusden

Foto: VVN Heusden

De regering komt regelmatig met nieuwe verkeersborden. Maar weet u eigenlijk wel wat de bestaande borden ook alweer betekenen? Het is voor velen al even geleden dat het rijbewijs is behaald. Intussen zijn er meerdere verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen. Dat kan leiden tot onzekerheid in het verkeer. Met een korte theoriecursus van Veilig Verkeer Nederland (VVN-Heusden) bent u in enkele uurtjes weer helemaal bij.

U krijgt de benodigde informatie over de nieuwere regels en andere aanpassingen in het verkeer. Met slechts een paar uur theorie bent u weer helemaal op de hoogte van alles wat u als verkeersdeelnemer moet weten. Het theoriegedeelte is net als het kopje koffie of thee geheel gratis.

Na het theoriegedeelte kunt u zich -als u dat wil- opgeven voor een praktijkrit van 1 uur, die op een later tijdstip met een erkende rij-instructeur en in uw eigen auto zal worden gereden. De kosten hiervan zijn voor u laag. Voor de rit wordt een bijdrage gevraagd van slechts  € 20 euro per persoon als bijdrage in de kosten voor o.a. de rij-instructeur. Het theoriegedeelte van de opfriscursus vindt plaats op dinsdag 9 mei in D’n Elshof in Elshout.
Na de zomer zal dezelfde cursus op 21 september n.m. worden gegeven in de Schakel in Oudheusden

In Elshout begint de curus om 09.30 uur en eindigt om ca. 11.30 uur.  Indien u aan één van deze bijeenkomsten aanwezig wilt deelnemen, verzoek is u aan te melden bij de afdeling Heusden van veilig Verkeer Nederland. Bij voorkeur via de website:
Mocht dat niet lukken kan het ook per e-mail: [email protected] Dan wel graag uw naam, adres, telefoonnummer en jaar van geboorte opgeven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen