Vrijdagavond kaartavond in Elshout

Foto: KBO Elshout

Op vrijdagavond 24 maart is het weer kaarten bij D’n Elshof in Elshout. Welk spel wordt er gespeeld? Rikken en Jokeren. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en krijg je door loting je plaats toegewezen. Je betaald een klein bedrag om mee te doen en daarvoor krijg je een kopje koffie/thee.

En…..er zijn leuke prijzen te winnen. Een prijs voor rikken en een prijs voor jokeren. De telling wordt bewaard en aan het eind van het kaartseizoen wordt er berekend wie de winnaars zijn. Om 19.30 uur begint het eerste kaartspel dus zorg dat je op tijd bent. Kaarten is altijd op de tweede en vierde vrijdag van de maand.

Het kaarten is evenals het kienen een activiteit van KBO. En om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? Nou, je mag deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel een.
Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen.

Wat denk je van de maandelijkse fietstocht en wandeltocht zodra het weer het toelaat. Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels. Een paar keer per jaar krijg je een aanvulling op het Beleef, Doe en Leesboek wat alleen in Elshout uitgegeven wordt.

En dan is er ook nog de website, https://www.kbo-elshout.nl/ , goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is.
Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website en je doet gelijk vanaf dag één al mee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen