Nieuwe vestiging Foodmaster Vlijmen draait boven verwachting

Foto: Foodmaster Vlijmen

Vrijdag 10 maart opende een nieuwe vestiging van  Foodmaster aan de Burgemeester van Houtplein 41 in Vlijmen haar deuren voor iedereen die trek heeft in overheerlijke frites, een snack of een smaakvol ijsje. Kersverse ondernemer Raymond Delwig en Foodmaster hebben hard samengewerkt om hier een mooie en moderne cafetaria neer te zetten.

Vanaf de eerste dag wordt de zaak druk bezocht en Raymond Delwig kijkt dat ook trots terug op de eerste week. Werken in de cafetariawereld is Delwig (47 jaar)  met de paplepel ingegoten. De Vlijmenaar,  die zijn roots heeft in Gelderland, had al op zijn 21-jarige leeftijd zijn eerste zaak. Nadat hij 16 jaar een cafetaria had in Waalwijk is hij neergestreken in ‘zijn’ Vlijmen.

Foodmaster Vlijmen is gevestigd in de wijk Vliedberg aan het Burgemeester Houtplein 41 in Vlijmen. Raymond vindt dat een groot voordeel. “Mensen combineren het boodschappen doen  of het shoppen met het halen van eten. Of ze komen hier lekker iets nuttigen in de zaak. Of ze nemen ene kopje koffie. Er is volop ruimte om even relaxed te genieten.”

Fastfoodspecialist Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook. Snel, gemakkelijk en lekker!

Bij Foodmaster Vlijmen ben je aan het juiste adres voor de beste hamburgers en goede service. Ook is er een ruim assortiment in frites specials. Er zijn maar liefst negen verschillende varianten, onder meer de frites special hete kip met champignon, ui en paprika.

Foodmaster Vlijmen is behalve op dinsdag iedere dag vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur open. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur waardoor je jouw bestelling gemakkelijk kunt afhalen. Ook is het mogelijke via de site een bestelling te plaatsen.

Foodmaster is een cafetariaformule van FHC Formulebeheer. Op dit moment zijn er ruim vijftig vestigingen in heel Nederland.

Adresgegevens
Foodmaster Vlijmen
Burgemeester van Houtplein 41
5251 PT Vlijmen
Tel. 073-7851343

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen