Exclusieve samenwerkingsovereenkomst tussen KBO Kring Heusden en Medifit Healthclub

Foto: Medifit

Tim van Lieshout, eigenaar van Medifit, geeft een duidelijk statement af; als je ouder wordt neemt je spiermassa af en daarom is de noodzaak zo groot dat de jongere senioren voldoende bewegen om de conditie op peil te houden en zich fit te voelen. Vooral spiertraining is dus van belang. De gedachte dat Medifit alleen voor jongeren is geeft een totaal verkeerd beeld zegt hij.

We hebben erg veel leden in alle leeftijdscategorieën maar richten ons juist op de ouder wordende mens want vooral daar is de noodzaak het hoogst.Verstandig bewegen kan op vele manieren gebeuren. Van wandelen – fietsen  tot  sporten. De ene doet dat graag alleen en andere vinden het fijn om dit in gezelschap te doen. De KBO Kring Heusden ondersteunt alle vormen van beweging en vindt het daarnaast ook nog belangrijk dat deze activiteit gecombineerd kan worden met ontmoeten / kennismaking met leeftijdsgenoten. Vandaaruit organiseren we regelmatig fiets en wandeltochten voor onze leden. Als extra aanvulling / optie komt daar nu bij de samenwerking met Medifit.

Win / win voor iedereen.
De bezetting bij Medifit kun je in grote lijn als volgt indelen. Erg druk is het vooral in de avonden en weekenden omdat dit voor veel werkenden erg goed past. Daarnaast zijn de ochtenden goed bezet. De middagen door de week bieden ruimte voor extra opvulling. De meeste leden van de seniorenverenigingen in Heusden zijn bezig aan een welverdiend pensioen en daardoor niet meer gebonden aan werktijden.

Maar daarvoor in plaats van komen  nieuwe contacten – hobby’s – klusjes – vakanties – leuke dingen doen – oppassen op de kleinkinderen – vrijwilligerswerk. En we merken dat jong gepensioneerden vooral ongebonden willen zijn en zelf willen bepalen hoe ze hun vrije tijd in willen vullen. We hebben na goed overleg een formule kunnen vinden die voor alle partijen een plus kan geven. Dat is een Vita-flex-dal abonnement.

Uniek ; Vita – flex – dal  concept voor leden vanaf 60 jaar.
Wat houd dit in voor U als KBO lid.
< 1e FLEX = het abonnement biedt uitermate grote flexibiliteit omdat het op ieder gewenst moment stop gezet kan worden. En dus ook weer aangezet kan worden. Denk bv als u een lange vakantie wilt vieren – op wintersport gaat en  in zomer meer wil gaan fietsen.
<  2e DAL  = je kunt alle doordeweekse dagen namiddag vrijblijvend gebruik maken van de sportactiviteiten.
< 3e Bij voldoende belangstelling wordt er in het middagprogramma een vrijblijvende groepssessie ingelast door een van de instructeurs.
< 4e Vrijblijvend na het sporten gratis koffie / thee in de gezellige koffielounge  van Medifit.
< 5e een financieel aantrekkelijke korting ten opzichte van het normale tarief.
< 6e met het vertoon van het KBO pasje kan ieder lid vanaf 60 jaar zich laten inschrijven.

Werkgeverbijdrage vervalt
Veel werkgevers vinden het belangrijk dat hun werknemers gezond en vitaal zijn en  blijven. Dit ondersteunen ze dan ook met interessante personeelskortingen op abonnementen bij sportscholen. Na beëindiging van het dienstverband , pensioen, vervalt deze korting en via het Vita-flex-dal concept is het mogelijk de kostentoename zoveel mogelijk te beperken.

3 in 1
Medifit is een organisatie die breed opgezet is met onder andere; sporten op individuele basis als groepsgewijs, apparatuur om u te meten op gezondheidsparameter zoals spier/vetmassa en BMI. Professionele coaches /instructeurs op gebied van ; verantwoord sporten –  blessurebehandeling – voedingsadviezen – gewichtsbeheersing en zelfs ook Parkinson Boxing lessen.

Heeft u een hekel aan sporten maar bent u wel gezondheidsbewust? Zelfs dan heeft Medifit een oplossing met het BIO-circuit. Deze volautomatische apparaten maken uw spieren in 30 minuten per week weer fit.

Via het Vita-flex-dal abonnement

  • Sport u op tijden dat de bezetting lager is waardoor je makkelijk je trainingsprogramma af kunt werken.
  • Sport je met leeftijdsgenoten
  • Na het sporten de mogelijkheid om onder het genot van een gratis kop koffie /thee makkelijk contact te leggen met leeftijdsgenoten.

KBO Kring Heusden bestaande uit Afdelingen KBO Haarsteeg, KBO Elshout, KBO Nieuwkuijk, SeniorenSociëteit Drunen en Seniorenvereniging Vlijmen zijn blij met deze nieuwe ontwikkeling. Om daarmee een steentje bij te dragen aan vitale leden en een activiteit te kunnen brengen die ook goed past bij de jongere senioren binnen de verenigingen.

Om de “drempelvrees “ weg te nemen organiseren we een aantal vrijblijvende informatiebijeenkomsten, waarin we uitleggen wat alle mogelijkheden binnen Medifit zijn voor u. Medifit is ook prominent aanwezig op het Jongere Senioren Festival op vrijdagavond 14 april. Daar kunt u opgeven of u geïnteresseerd bent voor een informatiebijeenkomst. Aanmelden voor het festival kan via ; https://www.qtickets.nl/kbo

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen