Toneelvereniging Zoeklicht uit Elshout speelt ‘Het laat de pastoor koud’

Foto: Zoeklicht Elshout

Toneelvereniging Zoeklicht uit Elshout speelt binnenkort weer haar jaarlijkse voorstelling op vrijdagavond 14 april, zaterdagavond 15 april en zondagmiddag 16 april. Dit keer spelen zij het kolderieke gebed:  ‘Het laat de pastoor koud’ geschreven door Edward Bastiaansen, onder leiding van regisseur  Coriel van Delft. 

De avonden beginnen steeds om 20.00 uur, de zondagmiddag begint om 14.00 uur. Alle voorstellingen worden gespeeld in ’t Rad in Elshout en kosten € 8,50 pp inclusief een pauzedrankje. Kaartverkoop via de site www.toneelvereniging-zoeklicht.nl of via tel.nr. 0416-375710.

De parochie van pastoor De Bonte is in financiële moeilijkheden … Hij doet er alles aan om zijn parochie te redden en klopt aan bij een Afrikaanse zustergemeente Bouli-Bouli en bij de bisschop. Deze stuurt zijn secretaresse om een juist advies aan het bisdom te geven. De pastoor doet er natuurlijk alles aan om een positief financieel advies te krijgen. Hij krijgt daarbij hulp van zuster Carolina en koster Kees. Zoals elke pastoor neemt hij ook de biecht af, maar daar komen de meest waanzinnige verhalen te voorschijn, zodat het de pastoor echt even teveel wordt. Maar een niet goed functionerende pastoor zou natuurlijk helemaal de doodsteek voor de parochie zijn. Dus bedenkt schoonmaakster Wilma een reddingsplan, waarbij koster Kees en Mayamba uit Bouli-Bouli ook betrokken zijn. Hoe dit allemaal afloopt … Een gebed vol gekheid en hilariteit.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen