OpTrede vliegt uit naar Hedikhuizen

Foto: Maartje Sol

Vrijdagavond 2 juni en zaterdagavond 3 juni vindt in Hedikhuizen de eerste editie van OpTrede plaats, het open podiumfestival voor bijzondere musici, schrijvers, dansers en performers in de gemeente Heusden. OpTrede is de nieuwe naam van Ongehoord.

Twee identieke avonden
We zijn blij met de vele acts die zich hebben aangemeld. Daaruit hebben we een verrassend en afwisselend programma samengesteld. Het thema dit jaar is OpTrede Vliegt Uit. Daarmee gaan de muzikanten, zangers, dichters, theatergezelschappen, dansers en andere performers aan de slag. Het uitgangspunt van OpTrede blijft hetzelfde als dat van Ongehoord. Dat wil zeggen dat het programma op de beide avonden identiek is. Je beleeft een boeiende mix  van verborgen talenten uit de gemeente Heusden. Eén van de programmaonderdelen is een speciaal project met de Heemkundekring en met de Bibliotheek in het kader van Heusden in Beweging.

Start- en eindpunt
Start- en eindpunt is het agrarisch bedrijf van de familie Bruijsters, Lambertusstraat 9 in Hedikhuizen. Vanaf 18.45 uur gaan we open en zijn bezoekers welkom. Het programma start om 19.15 uur. We gaan lopen om 19.30 uur. Je gaat voor een groot deel te voet van de ene onverwachte plek naar de andere. De ‘Hekese’ inwoners en ondernemers stellen hun huis, bedrijfsruimte of tuin gastvrij beschikbaar voor de verschillende optredens. Maar waar je terecht komt, is tot het laatste moment een verrassing. Na afloop komt iedereen weer terug voor een gezellige borrel. En om met elkaar te delen wat je allemaal hebt gezien en beleefd die avond.

Digitale kaartverkoop
De kaartverkoop voor OpTrede is dit jaar wat anders geregeld. Omdat er elke editie een grote run is op tickets, was het niet altijd duidelijk welk verkooppunt al helemaal door zijn kaarten heen was en waar er nog wel tickets te verkrijgen waren. Daarom kun je entreetickets voortaan enkel nog digitaal bestellen, maximaal 4 per bestelling. De verkoop start op maandag 8 mei om 19.00 uur. Ga hiervoor naar www.optrede.nl/kaartverkoop.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen