Vrolijke hond Pooh zoekt leuke baasjes

Foto: Dierenasiel Waalwijk

In mei zet Dierenasiel Waalwijk graag een vrolijk hondje in het zonnetje: Pooh. Pooh is een echte spring-in-’t-veld! Hij doet niets liever dan rennen, springen en aandacht vragen. Hij is een half jaar en samen met andere honden in het asiel gekomen.

Hij is niet nog gewend om in een huis te wonen en zal nog moeten leren hoe een nette hond zich in huis dient te gedragen. Maar omdat hij nog erg jong is, zal dit goed te leren zijn. Gelukkig vindt hij mensen en andere honden geweldig leuk.

Helaas merkte ze toen Pooh bij ons binnen kwam dat hij een beetje trekt met zijn rechter voorpoot. Na een rotngenfoto is men erachter dat hij schouderdysplasie heeft. Hierdoor kan hij inderdaad zijn elleboog niet helemaal strekken. De dierenarts heeft geadviseerd om hem pijnstilling te geven als hij dit nodig heeft.

Het Dierenasiel zoekt voor Pooh mensen die opgewassen zijn tegen deze drukke, gezellige pluizebol. Ook is het belangrijk dat zijn nieuwe baasjes tijd hebben om hem goed op te voeden. Een cursus kan hierbij zeker helpen.

Pooh is geboren op 22-05-2022 en hij is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

Denkt u de perfecte match te zijn voor deze wildebras? Bel dan naar het dierenasiel om een afspraak in te plannen voor een kennismaking met Pooh.

Dierenasiel Waalwijk e.o.
Prof. Van ’t Hoffweg 7
5144 NS  Waalwijk
Tel. 0416 333964

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen