Voorinschrijving De Vlijmense Dorpskwis een waar feestje

Foto: DVDK
Op zaterdag 13 mei vond de voorinschrijving plaats voor DVDK 2023 plaats. Het prachtige lenteweer en de goede opkomst maakten deze middag tot een groot succes. Teams die mee willen doen met de vijfde editie van de Vlijmense Dorpskwis meldden zich afgelopen zaterdag op het Plein in Vlijmen voor de voorinschrijving.
Uiteraard moesten de teams ook al wat voorwerk doen: bij de inschrijving moest een blaai kaai worden ingeleverd. Dat is een beschilderde steen van maximaal 15 centimeter groot. En de teams hebben zich meteen van hun beste kant laten zien, want wat zijn er weer tal van creatieve creaties ingeleverd!
Na de inschrijving stond teams nog een extra opdracht te wachten. Via de Monseigneur van Kesselstraat begaven de deelnemers zich richting Café Den Braai, waar hen een proeverij stond te wachten. En de organisatie van de dorpskwis had onderweg natuurlijk nog iets opgehangen waar ook een tweetal vragen over moesten worden beantwoord. Veel teams hadden zich hier in het ootje laten nemen en hadden de hint onderweg gemist. Maar de vragen daarover leverden ook veel waardering op, want de organisatie had zijn naam al weer waargemaakt!
De proeverij bleek voor veel teams ook lastiger dan gedacht. Eén afgevaardigde van elk team kreeg een drietal pilsjes voorgeschoteld en moest raden van welk merk elk pilsje was. Helemaal in lijn met het eerste lustrum van de dorpskwis werd de inschrijving op deze manier een waar feestje.
De organisatie heeft genoten van de geweldige opkomst en saamhorigheid die met de dorpskwis wordt gecreëerd. Dat belooft wat voor de kwisavond op zaterdag 7 oktober! Heb je de voorinschrijving gemist en wil je alsnog inschrijven? Dat kan! Ga naar www.devlijmensedorpskwis.nl voor meer informatie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen