Avondvierdaagse Vlijmen is op zoek naar bestuursleden

Foto: WGF

Avondvierdaagse Vlijmen is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb je inspirerende ideeën of vindt je het gewoon een leuk evenement dan komt de organisatie van de Avondvierdaagse Vlijmen graag met je in contact. Je mag mailen naar [email protected] of stuur een messenger bericht. Dit jaar was de  35e editie van de avondvierdaagse Vlijmen die werd georganiseerd met ongeveer 1000 deelnemers.

De Avond4daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg, schraap je stembanden en: gáán! Vier dagen lang lol met je vrienden (en ja, ouders en opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. Én na de finish natuurlijk die welverdiende medaille

Wat is de Avond4daagse?
In heel Nederland zijn er jaarlijks honderden Avond4daagsen die bij Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) zijn aangesloten. Van Noord-Groningen tot Zuid-Limburg en van de Randstad tot de Achterhoek.. Tijdens de Avond4daagse kun je vier avonden wandelen. Je kunt meestal kiezen uit diverse afstanden per dag.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen