De Lach Wandeling onder leiding van Heusdense lachcoach Els Pfann

Foto: Liesbeth Jelsma

Wie wil ont-stressen kan de komende tijd bij een vrolijk uitje in Heusdenvesting terecht: Lach Wandeling Heusden. Met hilarische lachoefeningen en vrolijke mensen vliegen de lachsalvo’s je om de oren. Dit is de inzet van Els Pfann, de bevlogen lachcoach van Heusden.

Els Pfann is vooral ook bekend als zangeres, tekstschrijver en presentatrice. Verschillende malen trad ze in Heusden op tijdens een concert in de Catharijnekerk. Zij oogstte veel waardering voor haar presentatie van “Ons Koor” op TV Heusden en het Open Podium Heusden, dat onlangs in de Gouverneurstuin is gehouden. Al veertien jaar organiseert zij De Lach Wandeling in Heusden Vesting. “Tijdens de bijzondere wandeling staan we stil op de mooiste plekjes van het idyllische vestingstadje Heusden om de lachspieren flink te activeren. Met een vrolijke warming-up en hilarische lachoefeningen. Het vermogen tot lachen hebben we niet voor niets meegekregen bij onze geboorte. Lachen creëert endorfine, verlaagt stress en verhoogt de weerstand.

Figuurlijke lucht
Verder verdiept het de adem en geeft letterlijk en figuurlijk lucht”, zegt Els Pfann enthousiast. Uit onderzoek blijkt dat we steeds minder lachen naarmate we ouder worden. “Daarom organiseer ik deze Lach Wandeling. Waarom zou je wachten met lachen tot je je gelukkiger voelt? Tijdens de Lach Wandeling ontdek je hoe het lachen zélf als bron van plezier kan dienen. Al lachend voel je je vanzelf een stuk lekkerder. Na de Lachwandeling bruis je weer van de energie.”

Er wordt bij Bakkertje Deeg aan de Botermarkt om 10.00 uur eerst gezamenlijk genoten van thee/koffie met iets lekkers naar keuze. De afstand is hooguit een kilometer en de wandeling duurt maximaal 75 minuten. Belangstellenden kunnen mee-lach-wandelen op 23 augustus, 27 september en 22 oktober. Aanmelden via de website www.elspfann.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen