Plantenruilbeurs Vliedberg goed bezocht

Foto: Plantenruilbeurs

2e Plantenruilbeurs voor binnen- en buiten planten en zaden is afgelopen zaterdag op de Vliedberg goed bezocht.  Geïnteresseerden van jong tot oud kwamen rond 10.30 uur met stekjes van binnen- en buitenplanten in o.a. kruiwagens en dozen naar de Jan Steenstraat / Nicolaas Beetsstraat om deze te ruilen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en een plak cake werd informatie uitgewisseld over de planten en hun verzorging. Ook zadenbibliotheek Vlijmen was met informatie en diverse soorten zaden aanwezig. Wanneer je geen tijd had om vandaag langs te komen is het leuk om te weten dat Bieke in de Nieuwkuijksestraat 64 een plantenruilkast heeft staan. Misschien staat hier iets van jullie gading bij.

Door de enthousiaste bezoekers en het mooie weer kunnen wij terug kijken op een geslaagde 2e plantenruilbeurs. De volgende ruilbeurs zal in 2024 voor de pasen plaatsvinden. Exacte datum volgt later. #vliedberg #dorpsnatuur #nmvh

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen