Wandeling HKK Onsenoort: Vlijmen-west op zondag 24 september

Foto: Nico de Bont

Deze wandeling vertrekt vanaf het nieuwe onderkomen van de heemkundekring in de bibliotheek te Vlijmen, Burgmeester Zwaansweg 2. Vlijmen-west klinkt niet onaardig, toch? Het gebied tussen de Burgemeester van de Venstraat en de Burgemeester Schweitzertunnel.

Adrie Verboord, geboren op de Wolput, neemt je graag mee op deze wandeling. Natuurlijk komt het Marktveld ter sprake, evenals het Hartplan, de Box, de veiling en het station. Koekfabriek en mandenmakerijen, het imperium van Wagenberg en via de Achterstraat gaan we naar de Spie dan wel Schuppen Zeuven, daar waar de Achterstraat overging in de Wolput. Benieuwd waar het Overschotje te vinden was? Zie de foto.

Vertrek is op 24 september vertrekken we om 10.00 uur bij de bibliotheek voor een wandeling van twee uren. Wil je meewandelen? Geef je dan op bij [email protected] of 06-57324970. Wordt de groep te groot (meer dan 20 tot 25 deelnemers), dan wordt op korte termijn een tweede wandeling gepland.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: archief Nico de Bont

Cookieinstellingen