Fietsen met KBO Elshout

Foto: KBO Elshout

Er is weer een mooie route uitgestippeld door KBO Elshoutvan ongeveer 40 km. Ga je mee woensdagmorgen 20 september? Zorg dan dat je om 9.00 uur startklaar staat bij d’n Elshof. Wel met veiligheidsvest. Meedoen is gratis, je betaald alleen je consumptie tijdens de stop halfweg. Lid zijn van KBO hoeft niet om mee te fietsen. KBO is niet aansprakelijk dus zorg wel dat je verzekerd bent.

Het fietsen is een van de gratis activiteiten van KBO Elshout en om hieraan mee te doen hoef je geen lid te zijn. Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? De EERSTE DRIE MAANDEN ZIJN GRATIS  dus als je nu lid wordt hoef je voor dit jaar niets te betalen. want een lidmaatschap loopt van januari tot januari, een kalenderjaar dus.

Bij enkele zorgverzekeraars bv, Thebe, VGZ en CZ krijg je ook nog eens 25 euro terug op je lidmaatschap zodat het je nog maar 3 euro kost. Verder mag je deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel een. Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van het kienen en kaarten iedere tweede en vierde week van de maand.

Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels in onze gemeente. Een paar keer per jaar krijg je een aanvulling op het Beleef, Doe en Leesboek wat alleen in Elshout uitgegeven wordt. En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn. Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is.

Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website https://www.kbo-elshout.nl/  en je doet gelijk vanaf dag één al mee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen