Toneelvereniging ONA en ONS Jeugdtoneel zijn weer gestart met de repetities

Foto: ONA/ONS

De zomervakantie ligt voor velen weer achter ons. In de laatste week van de schoolvakantie hebben de deelnemers van de toneelworkshop van de Jeugdvakantievreugd genoten! Toneelspelen op het podium was een leuke ervaring. Dit jaar de toneelworkshop gemist? Dan noteer maar vast op de kalender van volgend jaar, dat deze workshop een activiteit is die je niet mag missen.

En net als de scholen zijn ook de leden van toneelvereniging ONA en alle jeugdleden van ONS Jeugdtoneel weer gestart met de repetities. Vlak voor de zomervakantie wist iedereen van ONA welke rol hij/zij komende voorstellingen mag spelen. En inmiddels zijn de repetities in volle gang. We hopen op volle zalen dus noteer alvast de data van de voorstellingen in uw agenda. De voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2024 in De Voorste Venne in Drunen.

Voor de jeugdleden van ONS zijn de komende repetities juist om alle puntjes op de i te zetten. Dit jaar zullen alle leden samen de jubileumvoorstelling “Een heel bijzondere schoolreis” op te planken zetten. ONS bestaat namelijk 40 jaar! De voorstellingen van ONS zijn op zaterdagavond 28 oktober en zondagmiddag 29 oktober 2023 in De Voorste Venne in Drunen. Als de kaartverkoop start zullen we dit o.a. via de website www.toneelverenigingona.nl bekendmaken.

Voor meer informatie over toneelvereniging ONA of over de jeugdafdeling ONS kunt u kijken op de website www.toneelverenigingona.nl. Op deze website leest u ook alles over de aankomende voorstellingen. Ook via Facebook en Instagram kunt u ONA en ONS volgen. En ook Heusden Nieuws houdt u op de hoogte van het alle activiteiten van ONA en ONS.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen