Drunense Trouwfotograaf Jaentien Brienen Trouwfotografie wint Bruidsfoto Award 2023

Foto: Jaentien Scheutjens

De Drunense Jaentien Scheutjens-Brienen wint de prestigieuze Bruidsfoto Award 2023. Jaentien won de prijs in de categorie ‘Family & Friends’. De Bruidsfoto Awards werden afgelopen maandagmiddag voor de achttiende keer uitgereikt. Een internationale vakjury nomineerde 81 foto’s uit de honderden inzendingen. Bruidsparen konden de laatste maanden op hun favoriete beelden stemmen. Er was maar liefst 74.000 keer gestemd!

“Bruidsfotografie is een unieke vorm van fotografie waarbij beelden centraal staan. Beelden hebben de kracht om emoties en herinneringen te vereeuwigen. Een ervaren bruidsfotograaf begrijpt deze kracht en weet hoe hij of zij die moet benutten voor een onvergetelijke trouwreportage. Het draait niet alleen om de ceremonie en het feest, maar ook om de emoties en momenten tussen mensen. Het oog voor detail en het vastleggen van juiste momenten, zoals blikken tussen bruid en bruidegom of een weggeveegde traan, zijn cruciaal. Kortom, beeld is een krachtig middel om de diepgaande emoties en herinneringen van een bruiloft te behouden en te delen.”

Jaentien steekt haar foto’s net wat anders in. Geen saaie statieportretten, maar juist groepsfoto’s die spontaan zijn en de beleving van de dag in terug te zien is. Het is een geweldige innige foto van familie en vrienden en het bruidspaar waar de liefde vanaf spat!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen