Bewoners zorgcentrum Sint Antonius beleven een fantastische dag

Foto: Zorgcentrum Antonius

Maandag 25 september j.l. was een fantastische dag voor de bewoners van zorgcentrum Sint Antonius uit Heusden.  Medewerkster Machelien van Oudheusden had het idee opgepakt om een uitje te organiseren naar de ambachtelijke klompenmakerij in Dussen, dit bleek een schot in de roos te zijn.

De bus van Rollerisuit was netjes op tijd en er was plaats genoeg voor iedereen. Zorgvuldig werden onze bewoners in de bus geholpen door een hele behulpzame en vriendelijke chauffeur. Hierna volgden de rolstoelen en rollators en na een korte gezellig rit kwam de bus aan in Dussen.
Bij aankomst op de klompenmakerij werden we gastvrij ontvangen. Na een lekkere kop koffie met cake, kregen we
een deskundige uitleg over het proces van klompen maken. De uitleg van de klompenmaker was erg gevat en iedereen luisterde aandachtig mee. De interactie met onze bewoners was erg leuk en de uitleg vooral heel herkenbaar. Wie liep er vroeger niet op klompen? Na de lunch, was er een rondrit georganiseerd door Dussen met een trein. De rit voer langs de bezienswaardigheden van Dussen, zoals historische gebouwen, mooie landschappen en andere bezienswaardigheden. Het was mooi om te zien hoe onze bewoners genoten van elkaars gezelschap, de prachtige omgeving en het weer was ons ook goed gezint.

Na deze treinrit, stond de bus weer klaar om de groep terug te brengen naar  zorgcentrum Sint Antonius in Heusden. Moe maar uiterst voldaan keerden onze bewoners weer huiswaarts. Dit uitje zal nog vaak benoemd worden binnen Sint Antonius en daarbuiten. Wij willen de mensen van de JF van der Poel stichting ontzettend bedanken voor hun financiële bijdrage op deze dag. Verder bedanken wij onze vrijwilligers en in het bijzonder initiatiefneemster Machelien van Oudheusden voor deze meer dan fantastische dag.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen