Nieuw bij Dynastorevlijmen webshop genaamd By Naomy

Foto: Dyna Store

In 2021 openden Cindy de Wit en haar dochter  Naomy Dyna Store de winkel woonaccessoires en cadeauartikelen. Vanaf nu is het ook mogelijk online bestellingen te plaatsen, met optie thuis bezorgen of op komen halen in de winkel Dynastorevlijmen aan De Akker 49 in Vlijmen

“Een eigen webshop is iets waar ik allang over droom en mee bezig ben geweest. En dan is het nu eindelijk zover. Neem een kijkje op www.bynaomy.nl en ontdek wat voor leuke woondecoratie, tassen, sieraden & kleding we hebben.

Veel van onze artikelen staan alleen in onze webshop maar u mag er uiteraard om vragen als u in de winkel komt. Wij kunnen het artikel altijd ter plekken voor u pakken, zodat u het zelf kunt bekijken. Laat Naomy enthousiast weten.

Neem een kijkje op www.bynaomy.nl en ontdek wat voor leuke woondecoratie, tassen, sieraden & kleding. Voor meer informatie E-mail: [email protected]

Openingstijden winkel
< Maandag en dinsdag: gesloten
< Woensdag:  op afspraak
< Donderdag en vrijdag: 10:00 – 17:00
< Zaterdag: 10:00 – 16:00

De Akker 49
5251CA Vlijmen
Tel: 06-16437739
E-mail: [email protected]
Website: www.dynastorevlijmen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen