AD(H)D en Dyslexie Café Heusden “Hoera! Ik heb ADHD, ADD of Dyslexie”

Foto: Pixabay

De eerste avond in de bibliotheek in Vlijmen, met als sprekers de heer Rob Pereira, voorzitter van Impuls & Woortblind en mevrouw Alies Olling, logopedist was een succes. Redenen genoeg om Rob Pereira en Alies Olling nogmaals op een van de avonden uit te nodigen.

Op woensdag 1 november a.s. staat centraal het boek: “Hoera! Ik heb ADHD, ADD of Dyslexie” Dit boek wil afrekenen met het idee dat ADHD, ADD of Dyslexie een stoornis of ziekte is. Deze avond gaan wij aandacht besteden aan en praten over hoe je de vruchten van ADHD, ADD of Dyslexie kunt plukken als je je eigen gebruiksaanwijzing eenmaal kent.

Te beginnen met de verschillende visies op ADHD, ADD of Dyslexie en de werking van het brein. Het bijstellen van je (negatieve) zelfbeeld, de eventuele problemen met je omgeving. Tot slot een reeks praktische tips en handvaten door te geven aan elkaar, om het leven met ADHD, ADD of Dyslexie gemakkelijker te maken.

AD(H)D & Dyslexie Café Heusden
Elke maand wordt er door Emmy Hendriks, ervaringsdeskundige AD(H)D en Karin de Jager, ervaringsdeskundige Dyslexie een bijeenkomst georganiseerd. Deze worden mede mogelijk gemaakt door impulsenwoortblind.nl en de Bibliotheek Heusden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met AD(H)D, dyslexie met of zonder diagnoses, hun familieleden, vrienden, collega’s of bekenden. Tijdens het café krijg je informatie, kan je zelf je verhaal doen en praten met andere ervaringsdeskundigen.

Welkom vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen. Om 19.30 uur start de spreker. Gratis entree. Aanmelden is niet nodig.

Woensdag 1 november| 19 tot 21.30 uur. Bibliotheek Vlijmen, Burgemeester Zwaansweg 2, Vlijmen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen