Bij Verkeersschool Bakker zeggen ze altijd ’t komt voor de Bakker’

Foto: Verkeersschool Bakker

Ontdek Verkeersschool Bakker, dé plek voor jouw rijlessen en theoretische kennis! Ons enthousiaste team, bestaande uit Eric, Sophia en onze fijne medewerkers, heeft onlangs een nieuwe locatie betrokken aan Parallelweg-West54d, 5251 JG Vlijmen. Bij Verkeersschool Bakker bieden we diverse rijlessen aan, zoals: autorijles, automaatrijles, motorrijles, bromfietsrijles, aanhangwagenrijles en theorieles!

Op onze nieuwe, mooie en ruime locatie hebben we het heel erg naar ons zin. Door de ruime parkeergelegenheid hoef je ook nooit meer lang te zoeken naar een plekje voor je auto. Je rijdt gewoon het terrein op bij onze verkeersschool!

En er is meer goed nieuws: dankzij de extra ruimte kunnen we weer theorielessen aanbieden. Jouw theoretische kennis in één avond kunt vergaren is onmogelijk. Stop met het leren van trucjes, gokken en raden van plaatjes. Investeer in goede boeken en volg een professionele theoriecursus. Want leren kost tijd, en tijd moet je maken. Zelfs leerlingen die niet bij ons lessen, zijn van harte welkom om onze theorielessen bij te wonen. De eerste theoriecursus vindt plaats tijdens de kerstvakantie!

Ook onze motorleerlingen, bromfietsleerlingen en aanhangwagenleerlingen zijn enthousiast. We hebben volop ruimte voor gedetailleerde uitleg, de benodigde motorkleding/helmen en natuurlijk een welverdiend kopje koffie achteraf!

En wist je dat we ook ruimtes verhuren voor verschillende cursussen? Denk bijvoorbeeld aan een BHV-cursus, Code95-training of welke cursus dan ook.

Wil je meer informatie over onze lessen, theorielessen of het huren van een ruimte? Kom gezellig langs, de koffie staat altijd voor je klaar!  Je kunt ook bellen naar073 -8889900, een appje sturen naar 06-24217045 of mailen naar [email protected].

Bij Verkeersschool Bakker zeggen we altijd: “’t komt voor de Bakker!”
Bezoek ons en ervaar het zelf!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen