Nieuwe secondant Haorendam stelt zich voor

Foto:

Afgelopen weekend was het zover. Het moment waar veel Haorendammers met spanning op wachtten. Tijdens D’n Aftrap op 4 november, om elluf over elluf, werd de nieuwe prinses van Haorendam onthuld: Sabien Martens. Zij is samen met haar secondanten Kim Koks en Roy Beaart de kartrekker van carnaval op d´n Haorsteeg. Secondant Kim stelt zich even voor.

Secondant Kim
“Ik ben geboren en getogen in Haarsteeg. Goed, tussendoor heb ik even een uitstapje gemaakt naar Drunen. Maar ik ben toch weer naar het mooie Haarsteeg verhuisd. Nu woon ik in mijn ouderlijk huis: de voormalige fietsenwinkel. Waar ik een fotostudio in heb gemaakt. Vandaar dat de derde hint net een polaroid was. Met daarop koks, mijn achternaam.

Als jongste telg van de 3 blonde Kokskes en dochter van de fietsenmaker ben ik voor de meeste echte Haarsteegse wel een bekend gezicht denk ik… Mijn zus Kelly en ik fietsten regelmatig met onze tandem, driewieler, lilliput of bananen/ligfiets door Haarsteeg. Vandaar de tandem op de foto… 🙂

Carnaval zit blijkbaar wel in het bloed. Mijn Opa Jan Koks was fervent carnavalsvierder en toneelspeler. Dit gen heb ik niet echt meegekregen (beetje last van podiumvrees). Of nooit gebruikt of tot uiting gekomen… Maar door dit jaar secondant te zijn bij Ons Drie komt het misschien nog goed.

Ze hebben me al heel wat jaartjes proberen te strikken en dit jaar is het toch gelukt. Alhoewel dit ‘behoorlijk out of my comfortzone’ is wordt ik meegetrokken door het enthousiasme van Sabien en Roy.”

* De afgelopen weken konden jullie raden wie ons nieuwe team was. Nu is het bekend. Maar jullie zijn misschien nieuwsgierig naar de betekenis van de hints. Daarom stellen zij zich alledrie aan jullie voor aan de hand van de hints.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen