Heusden.Nieuws.nl ontvangt 5000ste aanmelding voor de Nieuwsbrief

Foto: Heusden.Nieuws.nl

Heusden.Nieuws blijft groeien in bekendheid want deze week kregen we de 5000ste aanmelding voor de nieuwsbrief. Wil jij je dag ook iedere dag beginnen met het laatste nieuws uit de gemeente Heusden? Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang iedere dag om 7.00 uur de ‘digitale krant’ in je mailbox!

Vanaf nu wordt het nog makkelijker om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten in de gemeente Heusden. Wanneer je je nu opgeeft voor onze digitale nieuwsbrief ontvang je deze namelijk iedere dag rond 7.00 uur automatisch in je mailbox. Je kunt kiezen of je deze dagelijks of eens per week wenst te ontvangen en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.  Klik hier om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief. Wist jij dat je Heusden Nieuws niet alleen kunt volgen op de site maar ook op de Facebookpagina, Instagram en Twitter

Ook interessant voor adverteerders
Door het grote aantal volgers zijn onze website en social media kanalen ook ideaal om lokaal te adverteren. Onze website trekt gemiddeld ruim 300.000 pageviews per maand! Natuurlijk denkt Heusden Nieuws graag mee om je reclame-euro optimaal te besteden. Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel met onze salesmanager Dolf Verschuren op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen