Bent U geboren op 4 of 5 november 1944 in gemeente Heusden?

Foto: Huub Hulsen

Mijn naam is Wil Gulpen en ik ben een hobbyfotograaf die graag thematisch werkt. Behalve dat ik regelmatig foto’s maak voor Heusden Nieuws en Weekblad Heusden, ben ik ook lid van Fotoclub PS4FUN in Vlijmen. Jaarlijks hebben wij een expositie in de Caleidoscoop, voor velen beter bekend als Buurthuis” de Mand” op de Vliedberg.

Afgelopen jaar heb ik daar een serie gepresenteerd gebaseerd op een dag uit het leven van de welbekende Marie van de Middelhaai. Deze serie is momenteel te bekijken in het Gouverneurshuis in Heusden Vesting.

Komend jaar vieren we in de gemeente de bevrijding van de huidige gemeente Heusden, destijds ontstaan uit de diverse dorpen, zoals Vlijmen, Drunen, Elshout etc. Deze expositie zal plaatsvinden op 5 en 6 oktober 2024. De bevrijding zal officieel gevierd gaan worden op 4 en 5 november 2024.

Ik zou graag in het kader daarvan een portretserie gaan maken van mensen die destijds in onze gemeente geboren zijn. Mijn project heet dan “bevrijdingskinderen”. Nu ben ik zoek naar mensen die dus 80 jaar worden op 4 of 5 november 2024 en in 1944 hier geboren zijn. Graag kom ik met hen in contact om te kijken of we er samen iets heel moois van kunnen maken.

De foto’s zullen gemaakt worden zoals de mensen het graag willen, dus geen sessies in studio’s maar in de omgeving waar men zich op zijn gemak voelt. Natuurlijk krijgen de deelnemers ook zelf de betreffende foto maar daarnaast kiezen ze zelf mee uit welke foto zij het mooist vinden en het beste weergeeft zoals ze zijn.

Als er vragen zijn dan hoor ik het graag. U kunt mij bereiken via [email protected] of 06-23633560.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen