RKDVC JO15-1 ontvangt nieuwe polo’s van diverse sponsoren

Foto: RKDVC

Het was druk op zaterdagochtend in de bestuurskamer van RKDVC. Niet 1, niet 2, maar 3 sponsoren togen naar RKDVC om de jongens van JO15-1 nieuwe polo’s uit te reiken. En niet zomaar 3 sponsoren. Het zijn bedrijven die RKDVC al jaren een warm blauw hart toedragen. De logo’s van deze bedrijven zijn zichtbaar op tal van kleding en materialen bij verschillende teams van RKDVC. RKDVC is daarom ook grote dank verschuldigd aan deze sponsoren.

De eerste polo’s werden uitgereikt door Alexander Stupers (DCC Group), Marco Antonioli (Holland Packaging) en Rob van Delft (Wear it!). Hun eigen kinderen namen ze vol trots in ontvangst. Namens RKDVC hartelijk dank voor deze mooie sponsoring.

DCC-Group Construction, Cleaning, Marine & Offshore en inspection.
Door onze specialisatie en onze aanpak zijn we een gewaardeerde speler geworden in diverse sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidszorg en de horeca. In de scheepvaart en de offshore is DCC-GROUP zelfs een begrip geworden als het gaat om een allround dienstverlening en een scherp oog voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Holland Packaging Bedrukte dozen tegen scherpe prijzen.
Zoekt u een one-stop-shopping partner voor al uw verpakkingsmaterialen of wilt u uw verpakking drukken? Dan biedt Holland Packaging uitkomst. Als totaalleverancier zijn we gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van verpakkingsprocessen. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Met onze persoonlijke benadering en verregaande knowhow ontzorgen wij u met slimme (maatwerk) oplossingen. Bovendien hebben we veel verpakkingsproducten standaard op voorraad, zodat we in staat zijn just-in-time te leveren. Vaak al binnen 24 uur. Uw verpakking drukken bij Holland Packaging is ook mogelijk.

Wear it! Men’s fashion.
Al jaren een begrip in Drunen. Midden in het centrum van Drunen aan de Grotestraat 131b. De winkel voor trendy, casual herenmode in Drunen. De winkel biedt een uitgebreid assortiment topmerken voor modebewuste mannen. Merken: Diesel, Scotch&Soda, Genti, Cast Iron, Matinique, Lyle&Scott, Hinson Studios, PLAIN, Saint Steve en meer.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen