Oliebollen en AquAmigos Zwem4daagse

Het was de derde zwemdag van AquAmigos Zwem4Daagse. Deelnemers konden na hun banenzwemmen kennismaken met de waterpolocommissie.

Zij verzorgde de clinic van deze derde dag. Britt Parijs, een van de sterspeelsters van het dames waterpoloteam stond aan de badrand van het doelgroepenbad. Hier kregen jonge zwemmers een waterpolocap, de een een witte, de ander een blauwe. Enkele spelregels werden uitgelegd, de kant werd toegewezen en spelen maar. En dat mondde uit in veel spelplezier.

In de kantine kregen de deelnemers en vrijwilligers een toepasselijke en o zo smakelijke, met poedersuiker bestrooide oliebol gepresenteerd. En zo kon iedereen genieten van het olieballentoernooitje dat de waterpolocommissie voor haar waterpoloërs na afloop van deze derde zwem4daagse dag organiseerde.

Tussen neus en lippen door kreeg de organisatie van de inschrijftafel door dat de magische grens van 122 deelnemers was overschreden. Zo eindigde deze dag met het grootste aantal deelnemers in het 11-jarig bestaan van deze zwemvierdaagse. Voor de organisatie ligt hier voor 2024 de nieuwe uitdaging dit te overtreffen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen