Nog even schaatspret in gemeente Heusden

Foto: WGF

Na opnieuw een koude nacht kan er ook vandaag weer op verschillende plekken in de gemeente Heusden worden geschaatst. Het heeft flink gevroren vannacht en dat betekent dat er ook vandaag nog naar hartenlust geschaatst kan worden. Overal wordt er wel met een schuin oog gekeken naar de stijgende temperaturen, in de middaguren werd er namelijk dooi verwacht.

Na een paar dagen en nachten strenge vorst is het ijs nét sterk genoeg voor een schaatstochtje, maar na vandaag is het gedaan met de pret. Fotograaf Wil Gulpen maakte foto’s van het schaatsen in Drunen en Vlijmen

Vrijdag: grijs en overwegend droog
De dag start in het binnenland regionaal met mist. Elders is het bewolkt en lokaal kan wat lichte regen of motregen vallen. De temperatuur stijgt naar 2 graden delen van Limburg tot 5 of 6 graden in de kustprovincies. In de Limburgse heuvels kan het nog een graadje vriezen. Er waait een zwakke tot matige wind uit een noordwestelijke richting.

Zaterdag: grijs
De zon krijgen we weinig te zien, want het is de bewolking die het weerbeeld bepaald. Het is vaak droog, maar soms kan wat lichte regen of motregen vallen. Het wordt 4 tot 6 graden bij een overwegend matige westenwind. In het noordwestelijk kustgebied kan het soms (vrij) krachtig waaien.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen