Vrienden starten doneeractie voor Paul van Oijen uit Haarsteeg

Foto: Krista van Wijland

Na een zeer ernstig ongeluk heeft Paul van Oijen een hoge dwarslaesie. Vrienden van Paul zetten alles op alles zodat hij weer thuis kan wonen en hebben een doneeractie opgezet voor Paul. Ze zijn inmiddels hard op weg om het streefbedrag op te halen via deze steunactie.

Op zondag 29 oktober 2023 heeft Paul van Oijen een zeer ernstig ongeluk gehad. Door een verschrikkelijke val van de trap is zijn nek gebroken. Het gevolg hiervan is een incomplete (hoge) dwarslaesie en is hij grotendeels verlamd. Na de val is hij zo snel als mogelijk geopereerd. Nadat hij in het Radboud Ziekenhuis op de intensive care en later op de medium care heeft gelegen is hij naar de Sint Maartenskliniek in Ubbergen gegaan. Daar is hij gestart met revalideren. Een zeer intensief-alles-uit-de kast-programma waar een lange adem van maanden of jaren voor nodig is.

Revalidatie
Paul werkt hard en heeft een positieve instelling. Het is nog onduidelijk hoe ver hij kan komen maar duidelijk is wel dat zijn leven en dat van zijn gezin op zijn kop staat. Om hem thuis te kunnen laten wonen zal er een verbouwing nodig zijn. Zo moet de woning rolstoelvriendelijk worden gemaakt met bredere kozijnen en elektrische deuren en is er een klimaatsysteem nodig omdat Paul zijn lichaamstempratuur onder zijn nek niet kan reguleren. Op de bovenverdieping slapen is niet haalbaar en daarom wordt de garage omgebouwd tot slaapkamer en badkamer. Daarnaast moet er nagedacht worden over zorg thuis, over vervoer en zal Paul waarschijnlijk nog meerdere operaties moeten ondergaan.

Samen sterk
Paul staat bekend als een harde werker en een vakman. Vol overgave was hij bezig met zijn eigen hoveniersbedrijf Paul van Oijen Tuinen. Wij kennen hem niet anders dan een vrolijke kerel met een enorm doorzettingsvermogen en positieve instelling die klaar staat voor zijn gezin en anderen. Hij laat momenteel zien dat hij die energie ook in deze strijd gooit, maar zowel fysiek als mentaal is het moeilijk en alle uitdagingen kosten veel geld. Paul zou er zelf nooit om vragen, maar wij als vrienden willen via dit bericht toch een beroep doen op iedereen. Hij kan de hulp goed gebruiken en op deze manier kunnen we samen met Paul en zijn gezin de strijd aan gaan. Zodat zij zich na deze verschrikkelijke periode kunnen richten op hun nieuwe leven.

Alles wat meer wordt gedoneerd dan het streefbedrag komt op een andere manier ten goede aan Paul en zijn familie. Elke bijdrage, klein of groot wordt zeer gewaardeerd als ook het delen van deze actie. Doneren kan hier 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen