Naamswijziging Woody Building Concepts

Foto: Woody Builders

Woody Building Concepts, gespecialiseerd in bedrijfsmatige houtbouw, gaat vanaf 31 januari verder onder de naam Woody Builders. Behalve de naam is ook het logo en de uitstraling vernieuwd. Samen moet dit gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf. 

Algemeen directeur Maarten Bakker: “De laatste jaren is er echt wat aan het veranderen in de bouwwereld. Er is steeds meer aandacht voor biobased en circulaire materialen en we zijn trots dat we daarin voorop lopen met onze houten bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Wat we doen is meer dan concepten bedenken en aanbieden, we zijn ook makers. We bouwen aan een toekomst waar ook écht toekomst in zit, vandaar de naam Woody Builders.”

Woody Builders is sinds 2023 gevestigd in het door het bedrijf zelf ontwikkelde en gebouwde Houtlab, langs de A59 in Nieuwkuijk. Met deze huisvesting wil het houtbouwbedrijf laten zien wat er mogelijk is op het gebied van biobased en circulair bouwen en zelf het goede voorbeeld geven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen