Drieluik Cursus Natuurfotografie door Ad Hartjes

Foto: Ad Hartjes

Je loopt veel buiten in de natuur, en je wil dat graag goed vastleggen in foto’s? Daarvoor organiseert de Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden (NMVH)een basiscursus natuurfotografie in twee avonden (18 maart en 13 mei) en een middag (14 april) buiten.

De avonden vinden plaats in Buurthuis De Mand, Jan Steenstraat 2 te Vlijmen (Vliedberg). De cursus is gratis voor leden van de NMVH, niet-leden betalen EUR 15. Het aantal plaatsen is beperkt tot 15. Aanmelden via [email protected] .

Op de eerste avond komen de basisprincipes van het fotograferen aan de orde: ISO, diafragma, sluitertijd. Maar ook onderwerpen als leren kijken en nadenken hoe je de foto wil gaan maken. De avond eindigt met een buitenopdracht in de natuur, en zal op 14 april in de praktijk gebracht worden. De gemaakte foto’s worden tenslotte op de laatste avond besproken. Daarbij komen ook eenvoudige fotobewerkingen in Windows 10/11 aan de orde.

Maar het allerbelangrijkste is het plezier in fotograferen en elkaar vooruit helpen! Meer informatie vind je in de agenda op www.natuurenmilieuheusden.nl .

In het project ‘Dorpsnatuur in Heusden’ richt de NMVH zich op het stimuleren van de biodiversiteit in de bebouwde omgeving. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Provincie Noord-Brabant, de Gemeente Heusden en Buurt Bestuurt op de Vliedberg.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen