PartyVlaai breidt uit met bak- en chocolade-atelier

Foto: Party Vlaai

Vaste klanten hebben al bedrijvigheid gezien op nummer 217: PartyVlaai breidt uit in het naburige pand. Door het buurpand erbij te huren komt er ruimte voor een grotere banketbakkerij. Bakker/eigenaar Abdel Razak Chraou: “Met dit bakatelier zijn we klaar voor de toekomst. En voor grote plannen.”

De bakkerij in Waalwijk was al een tijd uit haar jasje gegroeid. Door het voormalige pand van Divine Hair & Beauty erbij te huren ontstaat ruimte voor ontwikkeling. Abdel Razak Chraou: “Eindelijk krijgen we plaats voor een chocolade-atelier. Ruimte om nog meer vlaaien, worstenbroodjes, halve zool-koeken en taarten te bakken.  Hier kunnen we nieuwe producten gaan ontwikkelen en bakkersleerlingen opleiden. Eindelijk efficiënter werken, doordat we elkaar niet meer in de weg lopen.”

Hak- en breekwerk
Inmiddels is fase 1 van de verbouwing begonnen: hak- en breekwerk, om een doorgang te maken tussen huisnummers 217 en 219. Later volgen een nieuwe
vloer en het inrichten van het PartyVlaai bakatelier. Abdel Razak Chraou: “Meer PartyVlaai = meer feestgebak. En dat is goed nieuws voor de hele regio! Kom gerust eens kijken hoe de verbouwing vordert. Wij zijn heel blij met deze stap.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen