Feestdag met een gouden randje bij KBO Nieuwkuijk

De leden van KBO Nieuwkuijk hadden er lang naar uitgekeken maar in februari viel hij dan toch samen met het maandblad ONS in de brievenbus, de uitnodiging voor het jubileumfeest op 20 maart. Woensdag 20 maart stonden de vrijwilligers samen met het bestuur al om 9.00 uur in het Patronaat om de zaal om te toveren in een gezellige feestzaal.

Dan even een boterhammetje en waren ze klaar voor het grote feest. Het moest een feest worden alleen van en voor de leden van KBO Nieuwkuijk. Pastoor David Lebrun mocht om 12.30 uur het spits afbijten met een Eucharistieviering. Na deze plechtige opening toog het voltallige gezelschap naar het Patronaat. Na een welkomstwoordje door de voorzitter, kon iedereen zich te goed doen aan koffie/thee en gebak.

Rond 14.00 uur begon Zuster Begonia met haar spectaculair en humoristische optreden, tijdens de pauze konden iedereen genieten van een hapje en een drankje. Hier nam Adrie Verboord voorzitter van Stichting Patronaat maar ook lid ven KBO Nieuwkuijk het woord, hij vertelde over verbinding die er is en altijd heeft bestaan tussen Patronaat en KBO Nieuwkuijk.

Na de pauze ging Zuster Begonia verder met haar optreden en betrok hierin de hele zaal. Tot grote hilariteit mocht een lid troubadour spelen en op een gitaar mee proberen te spelen, verder werd een lid gepromoveerd en uitgedost tot dokter Bernard uit het liedje  van Bonnie St. Clair en tot veler grote verbazing klonk het goed. Om 16.45 was het moment gekomen dat de jassen werden aangetrokken en konden de leden vertrekken naar het Diner Quartier. Hier kon iedereen inclusief de vrijwilligers die altijd voor de KBO klaar staan zich te goed doen aan een heerlijk diner al carte.

Om ca. 21.30 uur gingen de laatsten naar huis en kon de organisatie terugkijken op een geslaagd jubileumfeest waar nog lang over wordt gesproken. Voor veel leden zal dit een onvergetelijke dag zijn, voor de vrijwilligers en bestuur een dag waar je met voldoening op terug kijkt.

Informatie opvragen over KBO Nieuwkuijk kan per telefoon onder nummer  06-12445186 of per mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen