SHJ Drunen is op zoek naar een voorzitter en secretaris

Foto: SHJ Drunen

SHJ Drunen is een grote sportvereniging in Drunen en directe omgeving. De vereniging heeft een turnafdeling en een dansafdeling met een groot aanbod in lesactiviteiten. Van jong tot oud en alle niveaus, van beginner tot wedstrijdsport. Sportvereniging SHJ Drunen, opgericht in 1910, kent drie afdelingen: turnen, dansen en bewegen 55+  en beschikt over een eigen sporthal Inmotion voor de ruim 800 leden.

Momenteel wordt voor deze prachtige en florerende vereniging een nieuw bestuur van zeven personen geformeerd. Daarvoor zoekt de vereniging nog een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris. Geïnteresseerden kunnen zich voor meer informatie telefonisch melden bij de waarnemend voorzitter Ronald van der Zijl tel. 06 22993112.

Binnen de turnafdeling zijn er lessen ouder-kindgym, peuter- kleutergym, turnen en turnen 20+. Daarnaast is er een springgroep, mixgroep (acrogym, springen en turnen) en zijn er groepen voor volwassenen. Binnen de dansafdeling zijn er lessen peuter- kleuterdans en hedendaagse dans. Ook zijn er dansgroepen voor volwassenen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen