Burgemeester Willemijn van Hees neemt eerste lot van de Zonnebloemloterij in ontvangst

Foto: Lia van Erp gemeente Heusden
Mensen met een lichamelijke beperking iets geven om naar uit te kijke. Dat is wat de Zonnebloem doet. Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij organiseren vrijwilligers van de lokale afdelingen gezellige activiteiten en uitstapjes. Hiermee halen ze mensen met een lichamelijke beperkingen uit hun sociaal isolement.
Zo veel mogelijk loten
Zo proberen  ook de vrijwilligers van alle Zonnebloemafdelingen uit de gemeente Heusden zoveel mogelijk loten te verkopen. Op maandag 15 april jl. werd het eerste lot van deze loterij aangeboden aan onze burgemeester, Willemijn van Hees. Zij maakte graag plaats vrij in haar agenda om dit mooie initiatief te ondersteunen: “We willen in Heusden graag dat iedereen samen thuis is in onze mooie gemeente. De vrijwilligers van de Zonnebloem doen daarvoor belangrijk werk met alle activiteiten die zij organiseren voor mensen met een lichamelijke beperking. Ik hoop dan ook dat heel veel inwoners een lootje kopen!”
Verkoop loten gestart
Hiermee werd tevens voor alle afdelingen van de Zonnebloem in onze gemeente het startsein gegeven voor de lotenverkoop. Op de gebruikelijke wijze zullen ze weer zoveel mogelijk loten voor dit goede doel  proberen te verkopen. Vrijdag 19 april en zaterdag 20 april verkopen we in de Plus. Vlijmen Dorp een week later in het weekend in de Jumbo.  De einddatum van de verkoop van papieren loten is 10 september. De online verkoop loopt door tot 25 september. De trekking vindt plaats op 9 oktober 2024.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen