Start kaartverkoop OpTrede start donderdag 18 april

Foto: Maartje Sol

Het Heusdens openpodiumfestival OpTrede vindt dit jaar plaats in Heesbeen, op vrijdagavond 31 mei en zaterdagavond 1 juni. De verrassende lijst spontane aanmeldingen belooft weer een boeiend programma met een mooie afwisseling van acts. De online kaartverkoop start op donderdag 18 april om 19.00 uur.

OpTrede
OpTrede is het openpodiumfestival voor bijzondere musici, schrijvers, dansers en performers in de gemeente Heusden. Sinds 2023 is het de nieuwe naam van Ongehoord. Het thema dit jaar is OpTrede Hecht. Daarmee gaan de muzikanten, zangers, dichters, theatergezelschappen, dansers en andere performers aan de slag.

Beide avonden identiek
Het programma op beide avonden – 1 juni en 31 mei – is identiek. Je beleeft dus op elk van de twee avonden een boeiende mix van verborgen talenten uit de gemeente Heusden. Eén van de programmaonderdelen is een speciaal project met het d’Oultremontcollege in het kader van het gemeentelijk thema Verschillen Verbinden.

Dorpshuis in Heesbeen
Start- en eindpunt is het Dorpshuis in Heesbeen. Bezoekers wandelen groepsgewijs van de ene geheime locatie naar de andere. Na afloop kot iedereen weer terug voor een drankje en om elkaars ervaringen te horen. De gastvrijheid in Heesbeen is tóp! Want particulieren en ondernemers stellen hun plek gastvrij beschikbaar voor de verschillende optredens.

Digitale kaartverkoop
Op www.optrede.nl/kaartverkoop start de digitale kaartverkoop op donderdag18 april om 19.00 uur. Per persoon kun je 4 tickets kopen. Wees er snel bij,want het aantal plaatsen is beperkt!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen