Heusdenvoorelkaar.nl gaat van start

Foto: Heusden Voor Elkaar

Vanaf woensdag 17 april werd Heusdenvoorelkaar.nl officieel gelanceerd. Deze website vormt een online marktplaats voor vrijwilligerswerk en burenhulp en maakt deel uit van het succesvolle NLvoorelkaar. Via de site kunnen mensen zich eenvoudig aanmelden om iets voor een ander te betekenen, zoeken naar een leuke vrijwilligersvacature of juist een hulpvraag stellen aan buurtgenoten.

Voorbeelden van hulpvragen zijn bijvoorbeeld het vinden van een maatje, het uitlaten van de hond of het doen van boodschappen.

Vraag en aanbod voor vrijwilligerswerk en burenhulp in de gemeente Heusden zijn nu overzichtelijk op één locatie beschikbaar

Wethouder Peter van Steen: “De kracht van de samenleving zit hem in al die bijzondere vrijwilligers en vele verenigingen in de gemeente Heusden. Als we elkaar helpen, staan we sterker en zorgen we ervoor dat nog meer mensen onbezorgd en gezond oud kunnen worden. Via ‘’Heusdenvoorelkaar’’ kun je nu makkelijk en snel op één plek het vrijwilligersaanbod vinden en jouw hulpvraag delen.”

Als je benieuwd bent naar het lokale aanbod van vrijwilligersvacatures, op zoek bent naar een maatje of als organisatie juist vrijwilligers zoekt. Neem dan een kijkje op Heusdenvoorelkaar.nl, want samen maken we het verschil in Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen