Janssen de Jong OnderhoudPlus breidt uit naar Nieuwkuijk

Foto: Janssen de Jong

Janssen de Jong OnderhoudPlus heeft er twee nieuwe vestigingen bij. Naast haar bestaande locaties in Venlo, Son en Breugel, Vlaardingen, Barendrecht, Hengelo en Hardenberg, is zij nu tevens gevestigd in Landgraaf en Nieuwkuijk. Dit past bij de ambities van Janssen de Jong OnderhoudPlus om uit te groeien tot een landelijk opererende onderhoudspartner.

“De uitbreiding naar Landgraaf en Nieuwkuijk is een belangrijke stap in onze groeistrategie en onderstreept ons streven om onze positie als toonaangevende partner in vastgoedonderhoud en -verduurzaming verder te versterken. Met deze nieuwe vestigingen kunnen wij nog beter voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardig vastgoedonderhoud en -verduurzaming in deze regio’s”, licht algemeen directeur Guido Beijer toe. “Door dichter bij onze klanten te zijn, kunnen wij bovendien nog snellere service bieden. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor het vastgoed in de regio’s Landgraaf en Nieuwkuijk.”

Vestigingen
In Nieuwkuijk heeft Janssen de Jong OnderhoudPlus haar intrek genomen in Houtlab. Dit houten gebouw – gebouwd door zusterbedrijf Woody Builders – biedt duurzame, circulaire en inspirerende productie- en kantoorruimten waarin samenwerking voorop staat. Naast Janssen de Jong OnderhoudPlus en Woody Builders hebben zusterbedrijven Revolve, New Horizon en PVVT hier een mooie plek gevonden. De vestiging in Landgraaf betreft een geheel nieuwe vestiging.

Over Janssen de Jong OnderhoudPlus
Janssen de Jong OnderhoudPlus zorgt met haar activiteiten op het gebied van verbeteren, verduurzamen en veiligstellen voor de toekomstbestendigheid van bestaand vastgoed van onder meer woningcorporaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, uitvaartcentra/ crematoria en (commercieel) vastgoedbeheerders. Met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie streeft het bedrijf ernaar om de vastgoedsector te transformeren en bij te dragen aan een groenere toekomst.
Bij al hun werkzaamheden is persoonlijke aandacht voor bewoners en gebruikers essentieel. Daarom doen ze er alles aan om deze zo efficiënt mogelijk – met zo min mogelijk overlast voor bewoners, gebruikers en de directe omgeving – te laten verlopen. Zij werken met een glim­lach aan de glimlach van alle betrokkenen.

Janssen de Jong OnderhoudPlus is een dochteronderneming van JAJO, een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen