Avondvierdaagse Vlijmen gaat voor de 36e keer van start

Foto: WGF

Op dinsdag 28 mei gaat de avondvierdaagse Vlijmen voor de 36e keer weer van start. De organisatie hoopt dat het weer net zo’n leuke editie wordt als vorig jaar. Tot en met vrijdag 31 mei lopen de deelnemers door Vlijmen en Haarsteeg. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, te weten 3, 5 of 7 km. Gezellig met ouders, opa’s en oma’s en al je vriendjes en vriendinnetjes. Loop jij ook mee?

Onderweg zijn er traktaties voor alle ingeschreven deelnemers. Met grote dank aan de sponsoren. De start is vanaf diverse locaties, te beginnen op dinsdag bij sportcentrum de Hoge Heide in Vlijmen. Inschrijven kan vanaf woensdag 1 mei t/m vrijdag 24 mei via de website avondvierdaagse Vlijmen. Afsluiting is op vrijdag 31 mei op de Via Gladiola, Verdilaan. Het zou leuk zijn als de deelnemers aangemoedigd worden op deze laatste meters. Men probeert weer een mooie muziekband te regelen zodat iedereen swingend de finish kan passeren.

Alle informatie over inschrijfkosten, startlocaties en starttijden kun je vinden op de website en facebookpagina. De digitale inschrijving staat open van woensdag 1 mei 2024 tot en met vrijdag 24 mei 2024. Hierna is inschrijven niet meer mogelijk

Mocht je als ondernemer deze avondvierdaagse willen sponsoren door middel van een advertentie van uw bedrijf op de website, neem dan contact op.

Startlocaties:
Dinsdag 28 mei: SC de Hoge Heide, de Hoge Heide 2, Vlijmen
Woensdag 29 mei: Bs. De Wilgen, Van Limburg Stirumlaan 2, Vlijmen
Donderdag 30 mei: Dorpscafé de Steeg, Mr. Prinsenstraat 38, Haarsteeg
Vrijdag 31 mei: Bs. De Bussel, Wilhelminastraat 19-C, Vlijmen

De organisatie is alle vrijwilligers dankbaar voor hun inzet! Zonder hun inzet geen avondvierdaagse.

Mocht je ook interesse hebben om te helpen, als vrijwilliger of bij de organisatie, neem dan contact op via [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen