Op 16 locaties kunstenaars te bezoeken tijdens Route van de Kunst

Foto: José van Bokhoven

Tijdens de komende Pinksterdagen 19 en 20 mei zijn op 16 locaties in de dorpen Nieuwkuijk, Drunen, Vlijmen en Haarsteeg kunstenaars te bezoeken in hun atelier of op een mooie gastlocatie. De openingstijden zijn op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en de kunstenaars zijn zelf aanwezig om belangstellenden te ontvangen en te vertellen over hun werk. Alle locaties zijn gratis te bezoeken. Alle tentoongestelde kunst is te koop.

Deelnemende kunstenaars zijn voornamelijk inwoners van de gemeente Heusden. Ook zijn er enkele bekende en nog onbekende gasten uit omliggende gemeenten die gebruik maken van een bijzondere gastlocatie. De route, die met behulp van een routekaart is af te leggen per fiets, met de auto of in gedeeltes te voet, is te volgen met behulp van een routefolder die op alle locaties voorradig is of die u kunt downloaden van www.routevandekunst.nl.

Voor wie niet in de gelegenheid is om in het weekend van 19 en 20 mei Route van de Kunst te gaan bekijken is er nog een mogelijkheid om tot en met 17 mei een preview expositie te bezoeken in De Voorste Venne in Drunen. Daar hangt van elke deelnemende kunstenaar een werk. Op 8 en 15 mei om 15.00 uur wordt daar een rondleiding verzorgd door een kunstenaar. Aanmelden hiervoor kan bij [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen