Opening beweegbank en QR-fit route in Dillenburgpark

Dinsdag 7 mei was de opening van de gloed nieuwe beweegbank in het Dillenburgpark. Deze werd gedaan door wethouder Peter van Steen samen met Imke. De stichting is erin geslaagd om een eerste stap te maken om het park voor iedereen toegankelijk te maken met de plaatsing van deze bank. Wil Gulpen maakte de foto’s namens Heusden.Nieuws.nl

De beoogde QR activiteit is niet door gegaan ivm te weinig aanmeldingen. Imke heeft laten zien dat je met beperkingen ook de oefeningen kunt doen en gaf aan dat de oefeningen die gekoppeld zijn de QR route voor een groot deel ook met de rolstoel te doen zijn. De oefening van de QR toer worden elke 24 uur veranders, dus genoeg afwisseling wist de voorzitter te vertellen.

De beweegbank
De beweegbank is voor individuen te gebruiken door gebruik te maken van de informatiepanelen en/of de app die oefeningen laten zien die met de beweegbank gedaan kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld groepslessen, bootcamps en andere activiteiten rond de beweegbank op te starten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen