NAH Heusden organiseert midgetgolftoernooi

Foto: Pixabay

Onder het motto “Je hoeft het niet alleen te doen”vindt iedere 3e donderdag van de maand om 19.00 uur een sociaal/informatieve of actieve avond plaats. Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel woonachtig in de gemeente Heusden en omstreken, maar ook hun partners, familie én kinderen zijn meer dan welkom. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend.

Wie neemt als eerste de spiksplinternieuwe NAH Heusden midgetgolf wisselbeker op donderdag 16 mei mee naar huis. Het midgetgolf toernooiw ordt gespeeld bij Honderd Bunderbos aan de Duinweg 45 in Drunen. De kosten bedragen € 7,50 p.p. incl. spelen én een kopje koffie/thee bij aankomst en dienenbij aankomst
contant en met gepast geld te worden voldaan. Overige consumpties zijn voor eigenrekening!Het begint om 19.00 uur.

Aanmelden uiterlijk voor 13 mei is wel noodzakelijk Dit kan per mail naar [email protected] of telefonisch: 0625457358 (inspreken).
Regent het? Of heeft u geen zin om te spelen? Geen enkel probleem! Buurten/onderlinge “praot” is altijd gezellig! Plaats (ook overdekt) genoeg!. U bent altijd van harte welkom.

Let op> Voor NAH’ers met mobiliteitsproblemen (rolstoel, rollator, 3-wiel fiets enz) biedt de ingang aan de Duinweg 45 uitkomst. Makkelijker in-en uitstappen en vlakbij het terras! Alle anderen rijden – komend vanuit Drunen – langs de midgetgolfbaan en dan 1e weg links. Daar parkeren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen