Voorbereidingen van de Jeugd vakantie Vreugd Drunen 2024

Foto: JVV Drunen

Traditioneel organiseert jeugd vakantievreugd Drunen in de laatste week van de zomervakantie allerlei activiteiten voor de kinderen 4 t/m 12 jaar van de basisscholen in Drunen, Gemeente Heusden en omstreken. Van zondag 11 tot zaterdag 17 augustus vindt dit evenement plaats op diverse locaties in Drunen en Waalwijk. 

Begin juni wordt het Definitieve programma van de JVV Drunen week bekent. Het wordt weer een vol programma. Voor iedereen staan er wel een aantal leuke onderdelen in het programma.

Nieuwe onderdelen  
We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om sponsoren te vinden om de hele week te kunnen bekostigen. Tevens zijn we druk bezig geweest om ook dit jaar een leuk en gevarieerd programma te maken.

Met diverse nieuwe onderdelen. De week trappen we af op zondag 11 augustus met het eerste nieuwe onderdeel: een spectaculaire stormbaan op het terrein van de DAK Drunen. Vanaf 13.00uur mogen de kinderen proberen zo snel mogelijk door de stormbaan te gaan. Op dinsdag 13 augustus start na de lunch om 13.00uur het onderdeel het Kickboksen. ASM sports geeft 2 sessies van het kickboksen.  Op de donderdag gaan we Kliederkleien bij het Pieck in de Voorste Venne. Hoe gaaf is het om samen met je kind het medium klei te ontdekken en echt iedereen kan het! Voor het eerst hebben we op de donderdagavond een spooktocht georganiseerd door Scouting Elshout. Deze wordt gehouden rondom de Roeivijver in Drunen. Op vrijdag morgen verzorgt de tennisvereniging Achter de Bogen 3 sessies in verschillende leeftijden een onderdeel waar de kinderen kennis kunnen maken met tennis.

Foto’s: Al vele jaren maakt onze fotograaf Anton van Tuyl samen met andere hobby fotografen foto’s voor onze stichting. Op deze manier leggen we de leuke momenten vast die je over vele jaren nog eens zou kunnen terugkijken. Op de website foto.jvvdrunen.nl zie je de leuke foto’s terug die de afgelopen jaren zijn gemaakt.

Tevens heeft Anton een presentatie gemaakt over jeugd vakantie vreugd Drunen. Deze is terug te vinden onder de volgende link:

 

Vrijwilligers: JVV  is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten als spelbegeleider van een activiteit of als organisator van een activiteit in de JVV week. Uw hulp bij onze activiteiten is onmisbaar. Aanmelding kan via de website of tijdens de JVV week bij een van de bestuursleden.

Aanmelding kan via de website of tijdens de JVV week bij een van de bestuursleden.  Ook dit jaar mogen de kinderen van 4 en 5 jaar bij een groot aantal onderdelen gratis inschrijven. Deze kosten worden gedragen door ZoDoende bewind voering & juridisch advies.

Kinderen uit de Oekraïne:
Ook in Drunen en omstreken worden vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen. Om de kinderen onder deze vluchtelingen snel thuis en welkom te laten voelen in Drunen en om even alle zorgen te vergeten, mogen zij kosteloos deelnemen aan de Jeugd Vreugd Vakantieweek.

Ook Stichting Leergeld doet dit jaar weer mee en we kunnen het heugelijke nieuws delen dat zij de inschrijf kosten voor de eerste 10 inschrijvingen dragen.

Adopteren: Ook dit jaar is er de mogelijkheid om een spel te adopteren, hier kan een ondernemer een spel of onderdeel uit het programma van de JVV week adopteren, op deze manier kan een ondernemer zijn of haar bedrijfsnaam koppelen aan een spel. Zo heeft Elle Vrouw en Kraamzorg ook dit jaar het onderdeel Poppen- en Berenbureau geadopteerd en heeft Wiedes Finance het onderdeel de Toneelworkshop geadopteerd. Tevens gaat Monkey Town Waalwijk het Vissen en de Speellekkerland adopteren. Meer informatie is terug te vinden op de website.

Tevens kunnen ondernemers een advertentie plaatsen in ons boekje en op de website om zo jeugd vakantie vreugd financieel te ondersteunen: https://www.jvvdrunen.nl/wp/adverteerders/

Deelnemen: Tussen 2 en 30 juni staat de Early Bird inschrijving open. Op deze manier kun je gebruik maken van een vroeg boek korting en voor €2,50 euro per onderdeel inschrijven.  Of je nu aan 1 of alle activiteiten meedoet, alles kan, niks moet. Lekker kind zijn en doen wat je leuk lijkt. Ben er snel bij want bij sommige activiteiten is er wel een maximumaantal inschrijvingen en vol is vol. Het is een geweldige kans om de saaiste vakantie week om te toveren tot een week om naar uit te kijken. Als het programma bekend gemaakt wordt duiken vele kinderen al kwebbelend het boekje in om met klasgenootjes of vriendjes, broertjes en zusjes een planning te maken wat er gedaan mag en kan worden. Mocht je nog nooit hebben deelgenomen dan zeker doen!  Het is voor elk kind best spannend zo met onbekenden mee te doen maar we verzekeren, ook de voorzichtigste kindjes krijgen een gewaardeerd plekje waar ze rustig de kat uit de boom kunnen kijken als dat nodig is. Dus begin maar alvast te bedenken wat jouw leukste activiteiten kunnen zijn.

Prijsuitreiking/Loterij
Net als afgelopen jaar vindt er een prijsuitreiking/loterij plaats.   Afgelopen jaar was deze uitreiking in de Buurthuis de Stulp een heel groot succes.  Er was een enorme opkomst van de kinderen en die hebben deelgenomen aan de JVV week.   Het was er gezellig en de sfeer was prima.  Ook dit jaar vindt er een loterij plaats, deze is op zaterdag 17 augustus.
Kom samen met je ouders, broertje en zusjes naar de prijsuitreiking toe, misschien ben jij wel de winnaar. De uitreiking begint om 18.30uur.  De lootjes worden net als afgelopen jaar tijdens de JVV week, aan het einde van het spel waar je aan deel neemt uitgereikt.  Bij alle onderdelen waar je aan mee doet ontvang je een lootje.

Hoe meer spellen je bezoekt hoe meer lootjes met nummers je hebt, en hoe meer kans je maakt op een prijs.  Er zijn heel veel prijzen gekocht die verloot worden, tevens worden er van 10 verschillende attracties in de omgeving entreekaarten verloot. De hoofdprijzen zijn dit jaar entreekaarten van Duinoord en de Efteling.  Alle informatie is ook terug te vinden op de website: https://www.jvvdrunen.nl/wp/

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen