Geslaagde boottocht over de Linge met Zonnebloem Drunen-Elshout

Foto: Zonnebloem Drunen Elshout

Dinsdagmorgen om 10.00 uur stonden er 2 bussen klaar op het Anton Pieckplein in Drunen om de gasten en vrijwilligers (90 mensen waren aangemeld) van de Zonnebloem afdeling Drunen-Elshout naar Leerdam te brengen voor een vaartocht over de Linge.

Een bus was uitgevoerd met een rolstoellift om de mensen met een rolstoel in de bus te krijgen. De rollators werden onder in de bagageruimten gedaan.

Aangekomen op de boot in Leerdam werd iedereen al varend verrast op een kopje koffie/thee met appeltaart en slagroom. Verse groentesoep werd er uitgeserveerd alvorens iedereen gebruik kon maken van een uitgebreid lunchbuffet met verschillende vleeswaren, salades en een kroketje.

Genietend van het prachtige weer kon er zowel beneden- als bovendeks uitgekeken worden op de prachtige omgeving rond de Linge. Ca. 5 uren werd er gevaren tot aan de A2, dan keren en varen tot Heukelum en weer terug naar Leerdam. Na de lunch nog wat drinken en genieten van een sorbet, welke met dit warme weer ook zeer welkom was.

Om 16.00 uur stonden de bussen weer klaar op de kade om iedereen terug naar Drunen te brengen. Allen waren laaiend enthousiast over deze geweldig mooie dag mede ook dankzij het prachtige weer.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen