Hollandse middag bij KBO Nieuwkuijk zeer geslaagd

Foto: KBO Nieuwkuijk

Op woensdagmiddag 15 mei werd voor het eerst in de 50 jarige geschiedenis van KBO Nieuwkuijk een Hollandse middag georganiseerd. De afgelopen jaren werd door de leden verschillende keren gevraagd naar deze middag.In eerste instantie was het bestuur sceptisch maar na verloop van tijd en enkele overdenkingen werd er toch gehoor gegeven aan deze oproep.

Eerder dit jaar was er ook al voor de eerste keer een carnavalsmiddag die ook een daverend succes was. Ook omdat het dit jaar het jubileumjaar is mocht en is er wel iets extra’s gedaan. Er moest een programma worden samengesteld, wat aardig gelukt is. Om 13.45 uur ging de zaal open en stroomden de senioren naar binnen en werden onthaald met koffie/thee met een koekje. Na een welkomstwoordje door de voorzitter kon de middag van start gaan, er werd uitsluitend hollandstalige muziek gedraaid en vooral op verzoek. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er genoten van de muziek het gezellig samenzijn en keuvelen.

Tijdens de pauze werden er lootjes verkocht voor een loterij waarin leuke prijsjes gewonnen konden worden, ook werd er nog een drankje ingeschonken. Tegen het einde werd er nog een poging gewaagd om een polonaise te lopen. Om 16.30 uur arriveerde de frietkar en werd iedereen getrakteerd op een frietje met een snack naar keuze.

Na dit eenvoudig maar leuk samen eten was ook deze middag weer ten einde gekomen en zijn de leden weer een herinnering rijker. Natuurlijk ook dankjewel aan de vrijwilligers die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen